A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a halszószt, kevés vizet, felaprított csilit, hagymát, ezeket habosra verjük fel, és olajon adig sütjük, ameddig a teteje meg
A curry-pasztát magpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a felcsíkozott bélszínt, pár percig sütjük, majd beleöntjük a kókuszt, halszószt, és dobva-rázva pirítj
A tintahal fejét levágjuk, testét felkarikázzuk és a karjaival együtt egy tálba tesszük. Citromlevet locsolunk rá, majd fél órára hűtőbe tesszük. Eközben
Elkészítése hasonló, mint a zöld curry-pasztának, csak itt nem használunk olajat.
A húst, tojást, halszószt, koriandert összedolgozzuk, gombócokat készítünk belőle, és hűtőben pihentetjük. A rizstésztát 10 percig forró vízbe áztatjuk,
A kókuszsűrítményt, curry-pasztát, koriandert, aprított fokhagymát összekeverjük, meglocsoljuk vele a combokat, két órára hűtőbe tesszük. A szószt a köve
Elkészítése hasonló, mint a zöld curry-pasztának, csak itt nem használunk olajat.
A halat beirdaljuk, a kókuszsűrítményt, halszószt, cukrot, citromfüvet, curry-pasztát összekeverjük, és a halra öntjük. Egy órára a hűtőbe tesszük, majd
Ugrás a lap tetejére >>