A szilvát 15-20 percre a borba áztatjuk, majd a sóval, borssal megszórt hússzeletekre tesszük. Feltekerjük, fogpiszkálóval megtűzzük, majd duplán bepanírozzu
A jól megtisztított, megmosott és feldarabolt jércét a megtisztított fokhagymával bedörzsöljük, megszórjuk sóval, borssal, meglocsoljuk olívaolajjal, alá é
A jércemellet csíkokra vágjuk, majd vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fűszereket, mogyorót és mazsolát, majd felöltjük fehérborral és forr
A jércéről finoman lefejtjük a bőrét és félretesszük. A jércehúsból eltávolítjuk a csontokat, és a mellehúsát lepasszírozzuk, majd a jércebőrre helyez
A csirkét daraboljuk fel, szórjuk meg sóval, borssal, majoránnával. Helyezzük tepsibe, öntsük le olajjal, és a sütőben szép pirosra sütjük.
A szalonnát k
A csirkemellet vegetás vízben (de lehet húslevessel is) puhára főzzük. Ha kihűlt, apró kockára vágjuk. A salátát összetépkedjük, az almát kis kockára vá
A húst felszeleteljük, kikloffoljuk, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A húst tálra téve, leöntjük a pecsenyelével, rámorzsoljuk a vaj
A madarat négybe vágjuk, leszedjük a bőrét, a húst pedig 20 percig a forró levesben főzzük. Kiszedjük, és a leveshez adjuk a vaj és a liszt keverékét. 5 per
Ugrás a lap tetejére >>