Az almakockákat blansírozzuk 1 percig forró vízben, majd szűrjük le és locsoljuk meg citromlével és fehérborral. A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára
A szilvát cukros vízben főni tesszük, majd amikor félig kész, hozzáadjuk a rizst, a zsírt, sózzuk, ízlés szerint kevés citromhéjjal ízesítjük. Lassú tűz
Fogunk egy tálat, beletesszük a babot, felöntjük vízzel, majd 10 percre mikróba tesszük, és ezután egy órát pihentetjük. Ezután egy lábosba tesszük, pótol
A rizst megmossuk, és leszűrjük. A gombát megmossuk, megtisztítjuk, és felaprítjuk. A paradicsom héját lehúzzuk, húsát kockákra vágjuk, a paprikát felkarik
A barnarizst egy éjszakára vízbe áztatjuk, utána átmossuk, majd olajon megfuttatjuk. Forró vizet adunk hozzá, majd fél óra alatt megfőzzük.
Ha előzőleg ne
Főzzük meg a riszt a csomagolása szerint. Szűrjük le és mossuk le hideg vízben. Keverjük össze a rizst, a sárgarépát, a zöldborsót, a kukoricát, a hagymát
Sós vizet forralunk, a rizst beleszórjuk, és kis lángon 15 percig főzzük. Amíg a rizs fő, a mustármagot, a szárított paprikát, a babér-vagy curryleveleket, a
Az almát locsoljuk meg citromlével. A hagymát pároljuk puhára az olajon 3 perc alatt. Adjuk hozzá a burgonyát, a cukkinit és a sárgarépát, majd pirítsuk 2 per
Ugrás a lap tetejére >>