A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd rátesszük a rizst, és felöntjük a borral. Amikor a bor elfőtt, felöntjük a levessel, majd ha ez is elfőtt, bele
Tegyük a rizst sós vízbe úgy, hogy ellepje. Zárjuk le az edényt, főzzük kis lángon. Főzzük addig, míg be nem issza az összes levet.
Tegyük a rizst forrásban lévő sós vízbe, amibe pár csepp olajat és citromlevet csepegtettünk. Hagyjuk főni 15 percig. Ha kész, csepegtessük le, tegyük hideg
Egy ek. olajon futtassuk meg a rizst, engedjük fel kétszer annyi vízzel, adjunk hozzá egy kevés sót, az ételízesítőt, és fedő alatt pároljuk meg. Amikor lang
Pirítsuk meg a zsírt egy kis zsiradékban. Adjunk hozzá 2-szer annyi vizet és sózzuk meg. Mikor felforrt, hagyjuk főni kis lángon, míg a víz fel nem szívódik.
A rizst megfőzzük, és összekeverjük a felaprított zöldségekkel, majd leöntjük a fűszeres, olajos vízzel.
Sós vizet forralunk, a rizst és a sáfrányt beleszórjuk, és kis lángon 15 percig főzzük. Amíg a rizs fő, a mustármagot, a szárított paprikát, a babér-vagy
Főzzük a rizst 5 percig sós vízben, majd csurgassuk le. Áztassuk a sáfrányt 5 percig 2 evőkanál meleg vízben. A vajat olvasszuk meg és pirítsuk benne 2-3 perc
Ugrás a lap tetejére >>