A húst olajban kb. 5 percig sütjük, majd alacsonyabb fokozaton még ugyanennyi ideig a serpenyőben hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, sózzuk, bo
A zöldségeket feldaraboljuk, majd a hússal együtt egy lábosba tesszük, felöntjük másfél liter vízzel, sózzuk, borsozzuk, majd kb. 35 percig lefedve főzzük.
A foglyokat sózzuk, borsozzuk, majd szalonnával betekerjük, és vajon pirosra sütjük. Ezután mellétesszük az elnegyedelt hagymát, a borókabogyót és felöntjü
A megtisztított foglyot vajon párolni kezdjük, sózzuk, borsozzuk, a petrezselyemmel ízesítjük. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és kevés vörösbort. Így kés
Megtisztítjuk a szárnyasokat, megfűszerezzük, és pár percig sütőben sütjük. A kelkáposzta leveleket sós vízben megfőzzük, majd zsírral bélelt tepsibe rak
A lencsét éjszakára beáztatjuk, a zöldségeket felcsíkozzuk, majd vajon megpároljuk őket. Ezután hozzáadjuk a lencsét és a levest, felforraljuk. Ezután ráte
A foglyok belsejét bedörzsöljük sóval, borssal, majd beletesszük a zsályákat, és kívülről 2-2 sonkaszeletbe tekerjük őket. Így megkötözzük, majd olajban
A foglyokat felnegyedeljük, besózzuk, és megpároljuk a vajban. Kiszedjük a húsokat, és a maradék vajban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, felkockázott paradi
Ugrás a lap tetejére >>