Fogjunk két tálat, a zsömléket belezzük ki, s tegyük az egyik tálba, főzzük meg a tojásokat, majd reszeljük le és öntsük a zsömlés tálba, a zöldségeket
A babot összetörjük, majd hozzákeverjük a petrezselymet. Olajban megpirítjuk a hagymát, az összepréselt fokhagymát, majd levesszük a tűzről, és 5 percre bel
A kettévágott briósokat egyszerűen megtöltjük, az általunk készített töltelékekkel.
A kettévágott briósok tetejét nem használjuk fel, viszont szintén töltelékkel díszítjük.
A főtt krumplit meghámozzuk, lereszeljük, majd hozzákeverjük a vajat, a reszelt hagymát és a füstölt sajtot, sózzuk, borsozzuk. A kenyérszeleteket megpirítjuk
A szalonnát ropogósra sütjük, lecsöpögtetjük. A salátaöntetet és a mustárt elkeverjük. A salátaleveleket megmossuk és lecsöpögtetjük. A sajtot szeletekre
Elkészítés: A megmosott salátaleveleket leszárítjuk, a paradicsomokat felkarikázzuk, a szalonnát zsiradék nélkül ropogósra pirítjuk, lecsöpögtetjük. A toa
Öblítsük át folyó víz alatt a salátaleveleket és csöpögtessük le.
A húst fűszerzzük sóval, valamint borssal és olívaolajon pirítsuk meg mindkét oldal
Ugrás a lap tetejére >>