A paradicsomokat felszeleteljük, kimagozzuk, majd a sós tojásba és a lereszelt kekszbe és grissinibe forgatjuk. Miközben a paradicsomot sütjük, a húst összekeve
A zsúrkenyér két végét levágjuk, majd belsejét kivájjuk. Egy tálban összekeverjük a vajat, a tojássárgájával, a feldarabolt sonkát, nyelvet, sajtot, kapri
A kenyérszeleteket megvajazzuk, majd mindegyikre felkarikázott tojást és almát, valamint 1-1 szelet sajtot teszünk. Az összeset egy tepsibe vagy sütőrácsra tess
Elkészítés: A zöld olajbogyókat lecsöpögtetjük, a paprikával töltötteket félbevágjuk. A fokhagymát, a zöld olajbogyót és a chillipaprikát együtt pépes
Megkent kenyerekre paradicsomszeleteket helyezünk, sóval, borssal ízesítjük, metélőhagymával megszórjuk. Vöröshagymát is kockázhatunk rá.
Felszeleteljük a kenyeret, vajazzuk, sózzuk, és a tetejükre rakjuk a felkarikázott paradicsomot. Sóval, borssal, aprított petrezselyemmel fűszerezzük.
Az élesztőt a vízben felfuttatjuk, majd a liszthez keverjük az olajjal, sóval együtt, és kelni hagyjuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd a felcsíkozott
Retket szeletekre vágjuk, lereszeljük, sózzuk és a megkent kenyerekre tesszük. Metélőhagymával szórjuk meg.
Ugrás a lap tetejére >>