A lisztet és a darát, citrom levét vízzel - nokedlinél sűrűbb állagúra - összekeverjük. Néhány órát pihenni hagyjuk. 2 evőkanál olajat lábosba teszünk
A hozzávalókat elkeverjük és hozzáadjuk a vizet. Állni hagyjuk kb. 1 órát. Nokedli sűrűségűre kavarjuk. Gofrisütőben sütjük, olajosmaggal, karobkrémmel f
A hajdinát és a kölest vízbe áztatjuk, felforraljuk, fedő alatt duzzasztjuk. A lenmagot pár percig főzzük. A tűzről levéve hűtjük, beletesszük a szódabika
A lehűtött joghurtot keverjük simára, adjuk hozzá a lereszelt uborkát és az apróra vágott kaprot, mentát. Keverjük hozzá a fűszereket, a szétnyomkodott fokh
A pulyka szeleteket verjük vékonyra, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy nagyobb serpenyőben hevítsük fel a Rama margarin felét és az olíva olajat, majd a hú
A hozzávalókat jól elkeverjük és hozzáadjuk a vizet, majd 1 órára állni hagyjuk. Sűrű masszát kell kapnunk, a nokedlihaz hasonlót. A formában kisütjük, fo
Az uborkát hosszában kettévágjuk és kikaparjuk a közepét. A túrót áttörjük, hozzákeverjük a kivájt uborkát, és a többi hozzávalót. Megtöltjük a túr
Egy éjszakára tönkölyt beáztatjuk. Másnap megfőzzük, kevés ideig duzzasztjuk a láng eloltása után, majd a felesleges vizet leszűrjük. Húsdarálón ledarál
Ugrás a lap tetejére >>