» 1 burgonya » 1 daikon vagy mooli » 2 hagyma » 750 g vegyes csirkeús (mell vagy comb), felkockázva » 500 g szilárd tofu » 200 g shiitake gomba, felszeletelve » 1 fodorkel, apróra vágva » 300 g bébikukorica » 1,5 dl szójaszósz » 1,2 l csirkealaplé » 125 ml mirin, száraz sherry vagy szaké » só és bors
A burgonyát felkockázzuk, a daikont vagy a moolit megpucoljuk és vékony csíkokra vágjuk. sós vízben 10 perc alatt megpároljuk a burgonyát és a retekcsíkokat.
A finomra vágott hagymát összedolgozzuk a csirkével, a tofuval, a gombával, a káposztával és a feldarabolt kukoricával. A szójaszósszal meglocsoljuk, majd a felfőtt alaplével felöntjük és 10 percig pároljuk. Ezután adagoljuk még a burgonyát, a retket és a mirint, sóval és borssal fűszerezve még néhány percig rotyogtatjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom