Fogunk egy tálat, összekeverjük benne az áfonyaszószt, a felkockázott narancsot és a levét, majd fogyasztás előtt hűtőben pihentetjük.
Az áfonyát megmossuk, megszárítjuk. A hagymát finomra vágjuk. Az olívaolajat felforrósítjuk, a hagymát üvegesre pároljuk. A borsot és a szegfűborsot mozsár
A fagyasztott áfonyát kiengedjük, elkeverjük a lekvárral, és 10 percig főzzük.
Hozzáadjuk a cukrot, a chilit, sót, borsot és a keményítőt. Még 5 percig f
A lecsepegtetett paradicsom konzervet beleteszem a turmixgépbe, aztán hozzáhintem az oreganot. A fokhagymagerezdeket meghámozom és péppé töröm, majd ezt isbedobo
A tojások sárgáját, a fokhagymát, a sót és borsot turmixgépben összekeverjük. Amíg a gép forog lassan belecsorgatjuk az olajat, és addig keverjük, míg a ma
A krumplit meghámozzuk, felszeleteljük, majd sós vízben addig főzzük, amíg puha nem lesz. Ekkor összetörjük, majd hűlni hagyjuk, és hozzákeverjük a tojáss
Rántást készítünk lisztből és vajból, amit felengedünk a hús lével. A szardellát krumplinyomóval lepasszírozzuk, és a rántásba öntjük. Megsózzuk, bele
A paradicsomot a kés hegyével megkarcoljuk, majd forró vízbe mártjuk, leszűrjük és a héját lehúzzuk. A magokat eltávolítjuk, majd kockára vágjuk.
A hagym
Ugrás a lap tetejére >>