A vajból és lisztből világos rántást készítünk, tejszínnel felengedjük, megsózzuk, pirospaprikával színezzük. A tűzről félrehúzva, egyenként hozzáad
Rántást készítünk zsírból és lisztből, amit csont lével engedünk fel. A masszát jól összekeverjük, beleöntjük az apróra kockázott capri bogyót, tejfö
Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és a kockára vágott szalonnát ropogósra sütjük.
A sajtot lereszeljük, majd a felvert tojásokat belekeverjük. Hozz
A tojás sárgáját kiszedjük, és összezúzzuk. Hozzákeverjük a majonézt, a tejet és a cukrot, majd megfűszerezzük.
A szarvasgombát felaprítjuk, majd a márt
A húslevest, a balzsamecetet és a likőrt felforraljuk, és krémesre főzzük. Hozzáadjuk a créme fraiche-t és a bodzaszelét, majd sózzuk ,borsozzuk és mustárra
A húslébe kezdjük el főzni a felkockázott céklát. Egyszerű rántást készítünk lisztből és zsírból, ezzel rántsuk be a hús lét, sózzuk, cukrozzuk, bolo
A megfőtt céklát kockázzuk fel, és a húslével főzzük tovább. A zsírból és a lisztből készítsünk rántást, és rántsuk be vele a céklát. Ízesítsük
Tegyük a turmixgépbe a céklát, a fokhagymát a koriandert és a gyömbért, fűszerezzük meg sóval-borssal, majd az egészet mixeljük simára. Adjuk még hozzá a
Ugrás a lap tetejére >>