A lisztet a zsírral, sóval és a vízzel alaposan összegyúrjuk, majd kinyújtjuk és olajjal megkent sütőlapra helyezzük. Ezután megkenjük a tésztát olívaolaj
Összegyúrjuk a tésztát és kelni hagyjuk. Olajban 5 percig pirítjuk a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomot, a paradicsompürét és a kakukkfüvet.
A sütőt melegítsük elő 230 fokra.
A bacont és a gombát süssük meg az olajon kb. 5 perc alatt. A pizzalapot kenjük meg a sűrített paradicsommal, tegyük rá a
A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk, puhára főzzük, és áttörjük. Kevés tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, és kovászt készítünk. U
Első lépésként előkészítjük a hozzávalókat. A póréhagymát, a zellert tisztítás után vastag szeletekre vágjuk, míg a vöröshagymát vékony szeletekre s
A pizzalapra helyezzük rá a paradicsomot, a főtt csirkemellet, a chorizót, a mozzarellát és az olajbogyót. Süssük készre.
előkészület: 10 perc, sütési id
A tésztát 4 részre osztjuk, kinyújtjuk és megkenjük őket paradicsomszósszal, erre kerül a kis darabokra vágott szalonna és a vékonyra szeletelt vöröshagyma.
A lisztből só, tojás, vaj és az író hozzáadásával lágy tésztát dagasztunk, amikor elkészül fél órára hűtőbe tesszük pihentetni. Hűtés után kinyújt
Ugrás a lap tetejére >>