Hagymát a zsírban megfonnyasztjuk. Beleforgatjuk a kockára vágott burgonyát, karikára vágott zöldpaprikát, megszórjuk liszttel és paprikával, sózzuk, felenge
Friss héjat késsel lekaparjuk, összegyúrjuk a liszttel és a többi hozzávalóval, és két lapot nyújtunk a tésztából. Egyiket tepsibe tesszük. Apróra vágott
Szalonnát kisütjük, tepertőt kivesszük, és a zsírban megpirított hagymát megszórjuk egy kis csípős pirospaprikával, és hozzáadjuk az apróra vágott savany
A krumplit megmossuk és meghámozzuk, felkockázzuk és olajon megsütjük. Közben a hagymát, és a megtisztított zöldségeket apróra kockákra vágjuk fel, és ola
Aprólékot 1,5 liter sós, borsos vízben feltesszük főni, karikára vágott zöldséggel és 1 hagymával. Ha megfőtt félretesszük.
Libazsírban megfonnyasztjuk
A zsemléket beáztatjuk a tejbe, majd összetörjük őket. Ezután hozzákeverjük a cukrokat, a vörösborba előre beáztatott mazsolát, a fahéjat, a diót. Az egé
Tejfölt elkeverjük az apróra vágott tojásokkal, a finomra vágott snidlinggel, sóval, borssal, kis cukorral és ecettel ízesítjük.
Felkockázzuk a húsokat, beletesszük a cikkekre vágott paprikát, sózzuk, és ráöntünk annyi vizet, amennyi ellepi. Addig főzzük, míg a víz el nem főtt. Rá
Ugrás a lap tetejére >>