A babhoz kevés vizet adunk, és félig megfőzzük. A hagymát felszeleteljük, és megfuttatjuk az olajon. Rátesszük a felkarikázott paprikát. A paradicsom héját
A gyöngyhagymát hagyjuk egészben, a karfiolt szedjük darabokra, a többi zöldséget pedig szeleteljük fel. Ezután az egészet jó alaposan dolgozzuk össze a sóva
A paprikákat folyó víz alatt átöblítjük, lecsöpögtetjük, kimagozzuk, feldaraboljuk és ledaráljuk. Jól összedolgozzuk a sóval, lefedjük és 12 órán át p
Vágjuk szeletekre a tököt, majd 3-4 cm-es darabokra. Tegyük egy tálba, és öntsük rá annyi vizet, ami épp elfedi, és fedő alatt főzzük 30 percig.
Reszeljü
A babot a vegyes zöldséggel és sóval, borssal ízesített vízben megfőzzük. Utána leszűrjük és üvegekbe tesszük. A levéhez ecetet keverünk, még egyszer fe
A babot jól felengedjük vízzel, fűszerezzük sóval, felforraljuk és közepes lángon roppanósra pároljuk. Ezután leszűrjük, befőttes üvegekbe töltjük, fele
A megtisztított gombát felszeleteljük, és kis üvegekbe tesszük. A tetejére teszünk egy kevés tartósítószert. Sóval ízesített vizet forralunk, megvárjuk am
A hozzávalókat ízlés szerinti egységekben jól dolgozzuk össze egy hordóban, majd folyamatosan adagoljuk bele az idény szerinti zöldségeket. Fontos, hogy a zöl
Ugrás a lap tetejére >>