Kockázzuk fel a kacsahúst, a lapockát, valamint a szalonnát és dolgozzuk össze a tojással, a liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, a hagymával, a szerecsendióval, a kakukkfűvel, a babérrel, valamint az armagnaccal. Ezt a masszát rakjuk egy órára a fagyasztóba, majd töltsük meg vele a kacsát, amit előzőleg szórjunk meg sóval és borssal. Spárgával göngyöljük össze és a levesben 2 órán át takarékon pároljuk. Ha kihűlt tegyük 48 órára a hűtőbe, hogy jól összeálljon. Felszeletelve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom