Agyagedényben sült paradicsomos tojás - Spanyolország recept
Hány személyre: 4 személyre
» 200 g sovány szalonna » 200 g kolbász » 4 tojás » 4 szelet sajt » 1/2 l paradicsomszósz » 8 szelet pirított kenyérszelet
Ehhez a recepthet szükségünk lesz 4 kis agyagedényre.
Először a kolbászt és a sonkát felszeleteljük, majd jól átsütjük. Levesszük a tűzről és beledolgozzuk a paradicsomszószt. Ezt a mártást az agyagedénykékbe kanalazzuk és mindegyikgre ütünk egy tojást. A sajtszeleteket mellé tesszük és előmelegített sütőben készre sütjük. A piritósokkal tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom