Keverjük össze a száraz alapanyagokat, és a közepébe öntsük bele a tejet, a tojást és a vajat. Gyúrjuk sima tésztává. 1 órát hagyjuk pihenni. Az áfonyát
A padlizsánt hosszában keskenyen felszeletelem, aztán kb. 4 teáskanál kristálykristálycukorból egy kevés olajjal megkaramellizálom. Ha a kristálycukor már fel
Főzzük a zöldbabot 4-5 percig forrásban lévő vízben, majd szűrjük le, öblítsük le, és ütögessük szárazra. keverjük össze a babot, a sárgarépát, a bo
Vegyük a fél deci mézet először, ehhez keverjük a datolyát, a diót és a citromhéjat. Keverjük össze a morzsát és a fahéjat is. Fúrjuk ki a magházat az al
A hozzávalókból gyúrjuk meg a tésztát, formáljunk kis lepényeket, és ezekbe töltsük bele az összekevert tölteléket. Sütőben közepes fokozaton süssük k
A zöldségeket és az almát apróra vágjuk/lereszeljük , és egy nagy tálba halmozzuk. Hozzákeverjük a többi hozzávalót, és egy kis időre betesszük a hűtőb
A zabpelyhet zsiradék nélkül megpirítjuk, dupla mennyiségű forró vizet adunk hozzá, sóval ízesítjük, majd negyed órát főzzük.
Az almát meghámozzuk, le
Egy liter vizet felforralunk a wokban, majd folytonos keverés mellett hozzáadjuk a kukoricadarát. Sóval ízesítjük, majd fedő alatt, gyakran kevergetve 20 percig f
Ugrás a lap tetejére >>