Első lépésként keverjük össze a lisztet, sót, morzsoljuk bele a vajat, adjuk hozzá a porcukrot, majd dolgozzuk sima tésztává.
Csomagoljuk be a tésztát és h
A felaprózott hagymát az olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott bélszínt, sózzuk, borsozzuk. Amint félig megpirult a hús, beletesszük az áfo
A túrót villával törjük át. A tejszínt verjük kemény habbá- A dzsemet keverjük el. A túrót, a krémsajtot, a tejfölt, a vaníliás cukrot és a dzsemet keve
Tisztítsuk meg a póréhagymát, majd vágjuk karikára. Pirítsuk meg 2 evőkanál vajban. Aprítsuk fel a ciabattát, és pirítsuk meg újabb 2 evőkanál vajban. Veg
A halat megtisztítjuk, a csontokat eltávolítjuk, majd a filéket felszeleteljük, besózzuk, és a hűtőben állni hagyjuk. A hagymát megpucoljuk, felaprózzuk, a z
Az almát hámozzuk meg, magozzuk ki, és vágjuk karikára. A hozzávalókból készítsük sűrű palacsintatésztát. Az almákat forgassuk lisztbe, majd a tésztába,
A májat megtisztítjuk, majd 16 vékony szeletre felvágjuk. Az almákat kimagozzuk, felkarikázzuk, majd megkenjük őket a citromlével. A kenyérből kerek formákat
A konyhakész kacsát bedörzsöljük a sóval, borssal, majoránnával, majd megtöltjük 2 felkockázott alma húsával, és összetűzzük. A kacsát egy tepsibe tess
Ugrás a lap tetejére >>