A maceszt csík alakuakra tördeljük, meglocsoljuk meleg vízzel, pár daradot összeragasztva felvert tojásba mártjuk és olajban megsütjük.
A tojás sárgákat, cukrot, főttkrumplit, vajat, kakaót, lisztet, felvert tojásfehérjéket összekeverjük, majd vajjal bélelt tortaformába öntjük és megsütjü
Levesestálba tesszük a felvert tojásokat és ráöntjük a sóval borssal felforralt céklalevet- Főtt burgonyával fogyasztjuk.
A húst, csontot feltesszük főni, majd lehaboljuk, és bezöldségeljük, megfűszerezzük és puhára főzzük benne a húst. Kreplachhot készítünk a következő k
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a zsírt, kevés cukrot, fahéjat, diót, maceszdarát, citromhéjat, jól összedolgozzuk, cipókat formálunk belőle, és olajban
A felvert tojásokat, sót, borsot, olajat, maceszdarát összedolgozzuk, és olajban lepény alakú tésztákat sütünk belőle.
A maceszlapot összemorzsoljuk, és megpirítjuk a hagymával együtt a zsíron, hozzáadjuk a sót, kevés vizet, felvert tojásokat, és együtt pirítjuk őket.
A cukrot, tojássárgákat, felvert tojásfehérjéket, macesztlisztet összekeverjük, és torta formába megsütjük, majd a következő krémmel megtöltjük:
1 tojá
Ugrás a lap tetejére >>