A zöldségeket és az almát apróra vágjuk/lereszeljük , és egy nagy tálba halmozzuk. Hozzákeverjük a többi hozzávalót, és egy kis időre betesszük a hűtőb
A pelyhet zsiradék nélkül, folytonos keverés mellett megpirítjuk a wokban. Annyi vizet adunk hozzá, amennyi ellepi, majd fedő alatt megfőzzük. Utána kiszedjük,
Sült paprika:
Előmelegített grillrácson süssük meg a paprikát 10-12 percig, tegyük zacskóba, zárjuk le, és hagyjuk kihűlni. Húzzuk ki a magházat, vágjuk f
Fogjunk egy nagy tálat, tegyünk bele minden hozzávalót, és alaposan keverjük össze. Pár órára tegyük a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek. Pirítóssal, va
a zöldbabot főzzük 4-5 percig forrásban lévő sós vízben. szűrjük, le öblítsük le, és nyomkodjuk ki belőle a nedvességet. A dresszing hozzávalóit keverj
A szilvaparadicsomokat vágjuk ketté, tegyük sütőlapra a vágott felükkel felfelé. Fűszerezzük és locsoljuk meg két evőkanál olajjal. Tegyük a sütőbe, és
Forró vízben főzzük ropogósra 2-3 perc alatt a zöldbabot. Szedjük ki és hűtsük le hideg vízben, majd csepegtessük le. Tegyük egy salátástálba. A burgonyá
A sáfrányt öntsük le forró vízzel, sózzuk meg, és forraljuk fel. főzzük 1 percig lassú tűzön. A póréhagymát 2-3 percig főzzük, hogy megpuhuljon. Szűrj
Ugrás a lap tetejére >>