» 50 g zöldbab » 200 g vegyes salátalevél-keverék » 1 db avokádó, 1 cm-es darabokra vágva » 125 g érett, de kemény briesajt, 5 mm-es szeletekre vágva » 8 szelet pirított franciakenyér » só és frissen őrölt bors » dresszing: » 4 ek. olívaolaj » 1 tk. dijoni mustár » 1 tk. juharszirup » fél ek. zöld bors, késsel összezúzva
a zöldbabot főzzük 4-5 percig forrásban lévő sós vízben. szűrjük, le öblítsük le, és nyomkodjuk ki belőle a nedvességet. A dresszing hozzávalóit keverjük össze. Tegyük egy tálba a zöldbabot, a salátaleveleket. az avokádót s a papaját, és öntsük rá a dresszinget. keverjük össze, és ízesítsük. Tegyük a salátát tányérokra, helyezzük a tetejére sajtot és pirítóst.
Elkészítési idő: 25 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom