A kacsaaprólékból és belsőségekből levest készítünk, majd leszűrjük, félre tesszük. Eközben a feldarabolt kacsát megpirítjuk, majd amikor aranybarnára s
A felvert tojásból süssön vékony omlettet, majd tegye félre.
Vágja nagyon vékony csíkokra a húst, majd erős tűzön 2 evőkanál olajon pirítsa 2 percig. Ad
A gombát engedjük fel hideg vízzel, hagyjuk benne 2-3 órán át, majd csöpögtessük le.
A megtisztított, felkockázott húst pirítsuk meg egy evőkanál olajon,
A hozzávalókat egy lábosba tesszük, majd felforraljuk. Utána lefedve, közepes hőmérsékleten megfőzzük. Kivesszük a csirkét, kicsontozzuk, feldaraboljuk, majd
A csirkemellet kifilézzük, ledaráljuk, majd hozzáadjuk a tojást, a gyömbérport, a felaprózott kelt, sóval és borssal ízesítjük. Közben a lisztból és a toj
A húst egy tálba felkockázzuk, a szójaszószt ráöntjük, és így pácolódni hagyjuk kb. 30 percig. Eközben felverjük a tojásokat, majd a fél óra leteltével
A tésztát megfőzzük, a húst nagyon vékonyra felvágjuk, majd felkockázzuk. Az erőlevest felforraljuk, majd beletesszük a rákokat, 5 perc után kivesszük őket,
Az összetevőket fél liter vízzel összekeverjük, és sűrű mártást főzünk belőle.
Ugrás a lap tetejére >>