A megtisztított halat jól mossuk át és csöpögtessük le.
Egy tűzálló tál aljába rakjuk a szalonnaszeleteket, amit hintsünk meg az egyik felkarikázott hagym
A csülköt megtisztítjuk, majd a csont mentén hosszában bevágjuk. Jénaiba tesszük, és vizet öntünk rá, majd felforraljuk, ezután leöntjük róla a vizet, és
Tisztítsuk meg a húst, szeleteljük fel és dolgozzuk össze a mézzel, a zúzott fokhagymával, a gyömbérrel, a fűszerkeverékkel, a szójaszósszal, valamint a sze
Az újhagymát megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a felcsíkozott répát, húst, pár percig együtt pirítjuk, és a tűzről leszedve belekeverjük a felszeletelt rá
A csilit, gyömbért, fokhagymát apróra vágjuk, összekeverjük a sóval, mogyoróvajjal, cukorral, korianderrel, 2 ek olajjal, ecettel, halszósszal, és beleforgatju
A fürjek hasát felvágjuk, kiterítjük őket, és egy hurkapálcát tűzünk át a bal combból a jobb szárnyba, és ugyan így fordítva, a másik hurkapálcát is.
A zöldhagyma leveleit 2-3 percig forró vízben puhítjuk, közben az édesköményt és a lazacot felkockázzuk. Ezután a citrom levének felét a halra locsoljuk, maj
A halat bedörzsöljük a fűszerekkel, majd keményítőbe, lisztbe, és tojásba panírozzuk, végül megsütjük az olajban. A répát felcsíkozzuk, a hagymát felkar
Ugrás a lap tetejére >>