A lisztet olajon megpirítjuk, majd a meghámozott, felaprított vöröshagymát és a pirospaprikát beleszórjuk, és hozzáadunk kb. három deci vizet. A meghámozott,
a burgonyát pucoljuk meg, karikázzuk fel, és sós vízben a babérlevéllel együtt főzzük meg. A zsírból és a lisztből készítsünk rántást, tegyük bele az
A meghámozott burgonyát apró szeletekre vágva enyhén sós vízben főzzük. Közben lisztből és vajból rántást készítünk és hozzáadjuk a burgonyához. Hozz
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk, majd lábosba tesszük, felöntjük kevés vízzel, és addig főzzük, amíg puha nem lesz. Eközben a vajat megolvasz
A krumplit meghámozzuk,maj kisebb kockára vágjuk és annyi vizet öntünk rá,hogy ellepje,bele tesszük a babérlevelet ,fokhagymát,sót,borsot kevés ételízesít
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkarikázzuk, majd egy lábosba tesszük, sózzuk, és addig főzzük, amíg puha nem lesz. Eközben a lisztet olajon megpirítjuk,
A burgonyát felkarikázzuk, és annyi vízben megfőzzük, amennyi ellepi. Rántást készítünk, majd a hagymát felaprítjuk, és beletesszük. Amikor a burgonya puha
Burgonyát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és sós vízben, babérlevéllel puhára főzzük. Lisztet csomómentesre keverjük a tejföllel, burgonyához adjuk, összefo
Ugrás a lap tetejére >>