Mossuk meg alaposan a parikákat, majd töröljük meg és így tegyük be az üvegbe. Tegyünk rá egész borsot és tormaszeleteket. Forraljunk vízet, amibe kihűlése
Paprikát félbevágjuk, magokat eltávolítjuk. 2-3 csíkra vágjuk. Sós vízben 5 percig blansírozzuk, hideg vízzel hirtelen leöntjük, és lecsöpögtetjük. Héj
Paprikát félbevágjuk, majd sütőlemezre tesszük. Miután felhólyagosodott kivesszük, és rostélyrácsra tesszük, majd a héját lehúzzuk. Hagymát felkarikázzu
A megmosott paprika magházát kiszedjük, húsát felszeleteljük, megsózzuk, majd néhány órát állni hagyjuk. Utána üvegekbe tesszük. Ecetes, babérlevéllel, b
Megmosszuk a paprikát, és megszabadítjuk a csutkájától. FElkarokázzuk és sós vízzel leforrázzuk. A vízbe literenként tegyünk 2 dkg sót. Keverjük a vízben
A paprikákat karikázzuk fel, és forrázzuk le ecetes vízzel. Hagyjuk kicsit állni, majd szűrjük le, és tegyük üvegekbe. Készítsünk erős ecetes levet, amelyb
A paprikákat megmossuk, szárazra töröljük, majd a sütőbe tesszük. Amikor a héja felhólyagosodik, kiszedjük, sót szórunk rá, majd letakarjuk egy tiszta konyh
A paprikákat mossuk meg, tegyük a tűzhely lapjára, és kis lángon süssük át. Ezután tegyük egy tálba, sózzuk kicsit meg, majd takarjuk le, és hagyjuk állni.
Ugrás a lap tetejére >>