1. Vizet forralunk, majd folytonos keverés mellett hozzáadjuk a darát, sóval ízesítjük, és gyakran kevergetve negyed órát főzzük.
2. A darát forró olajon
Elkészítjük a rizst, tálalás elött hozzáadjuk a diót, jól elkeverjük, és a tetejét megszórjuk petrezselyemmel. Tálalás elött meglocsolhatjuk szójaszóssz
A hagymát vágjuk karikárra, majd félbe, így pirítsuk meg kevés olajon. Adjuk hozzá a fehérrépa és zeller csíkokat, öntsünk rá 1-1,5 dl vizet, majd szórjuk
A búzából kását főzünk, majd elkeverjük a raguval. Ízlés szerint tovább díszíthető, ízesíthető. Belekeverhetünk még friss apróra vágott zöldségeket
Az elkészített pörköltet felöntjük kis vízzel, belekeverjük a darát, és főzzük, míg kissé forrni nem kezd. Tálalás elött megszórjuk zöldfűszerrel. Bá
Egy edényben megfőzzük a darát, és mikor még laza áttesszük egy kikent tepsibe. Egy serpenyőben megpirítjuk az apróra vágott hagymákat a fűszerekkel, majd e
Keményebb kásához háromszoros, lágyabbhoz (édes változat, mézzel, tejjel, vaníliával, vagy lekvárral) négyszeres mennyiségű vizet forralunk, majd folytonos
A kukoricadarából tejbegrízhez hasonló kását készítünk, majd belekeverjük a többi hozzávalót is. A tetejére is szórhatunk kókuszreszeléket. Tovább ízes
Ugrás a lap tetejére >>