Halakat kizsigereljük, de a pikkelyekhez nem nyúlunk. Hal belsejét kimossuk, befűszerezzük és megtűzdeljük szalonnával. Hústűvel rögzítjük, ezután agyaggal
Rakjuk a húst egy edénybe, egy rétegbe. Keverjük össze az olajat, citromlevet, fokhagymát, gyömbért, mézet, fűszersót és a szójaszószt. Öntsük a húsra, d
Vágjuk le a bébikukorica végeit. Paprikát szeleteljük kétujjnyi darabokra. Kínai kel és a brokkoli végeit vágjuk le. Vágjuk a zöldhagymát 4 cm hosszú darabo
Húst kenjük meg szójaszósszal, és szórjuk meg fokhagymával, majd mindkét oldalát kenjük be mézzel. Rakjuk a hűtőbe 1 órára. Sütés előtt hagyjuk szobahő
Keverjük össze a citromlevet, olajat, oregánót, sót, majd kenjük meg vele a hússzeleteket. Őröljük rá a borsot, és hagyjuk 30 percig állni.
Burgonyát egy l
Szórjuk a morzsát tálba, adjuk hozzá a vajat, makadámdiót, oregánót, petrezselymet, makadámdiót és a citromborsot. Keverjük össze, és adjuk hozzá annyi toj
Főzzük puhára a burgonyát, és törjük össze. Keverjük hozzá a vajat, tejfölt, metélőhagymát, sütőport és a lisztet. 1/3 csészényi adagokban formáljunk
Rakjuk a húst kikent alufólia edénybe, borítsuk be szójaszósszal, mézzel, fokhagymával, és 1 órára tegyük a hűtőbe. Sütés előtt hagyjuk szobahőmérsékl
Ugrás a lap tetejére >>