Vágjuk apróra a fokhagymát, mentát, petrezselymet, és adjuk hozzá a tejben áztatott kenyérbelet. Keverjük bele a tojássárgáját és a lisztet. Fűszerezzük.
Rakjuk a húst egy lapos edénybe, öntsük rá az olajat, és szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Dörzsöljük be vele a húst, majd tegyük a hűtőbe.
A cukkinit sze
Olvasszuk fel a vajat és keverjük bele a felszeletelt mogyoróhagymát. Vegyük le a tűzről, keverjük hozzá az apróra vágott metélőhagymát és petrezselymet, m
Kenjük be citromlével és pár perce dobjuk forrásban lévő vízbe a gombafejeket. Adjuk hozzá az olvasztott vajhoz a sajtot és a prézlit, majd a pirospaprikát. F
Klopfoljuk ki a húst, dörzsöljük be egy kis olajjal, majd szórjuk meg oregánóval és citromborssal. Tegyük egy rétegben tálcára. Rakjuk a hűtőbe.
Szuvlakiho
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom