Vágjuk le a halak uszonyát, farkukat nyírjuk V alakúra. Ejtsünk rajtuk 3-3 bemetszést. Keverjük össze a pác hozzávalóit, majd kanalazzuk a halak belsejébe. Ma
Keverjük össze az olajat, citromborsot, citromlevet, mártást, és öntsük egy tálba. Forgassuk meg benne a húst, és lefedve hagyjuk pácolódni 2 órán át a hű
Darált húshoz adjuk hozzá a zsemlemorzsát, majd reszeljük a hagymát a morzsára úgy, hogy beszívja a levét. Olaj kivételével adjuk hozzá a többi hozzávalót
Dolgozzuk össze a vajat, fokhagymát, bazsalikomot. Kanalazzuk a vajtartóba és tegyük a hűtőbe. Kenjük meg a halszeleteket olajjal, és szórjuk meg citromborssal.
Vágjuk a húst 3-4 darabba. Keverjük össze az olajat és a citromborsot, kenjük be vele a húst, és hagyjuk 30 percig állni.
Vágjuk kis darabokra az édesburgony
Húst 45 fokos szögben vágjunk a vastagabb részekbe, de ne vágjuk teljesen át. Klopfoljuk ki a húst.
Dörzsöljük be fokhagymával és gyömbérrel, szórjuk meg
Vágjuk félbe a burgonyákat, majd a feleket 4-6 cikkelyre. Keverjük össze a fokhagymát, olajat, vizet és a citromlevet. Öntsük a krumplira és forgassuk össze. R
Klopfoljuk ki a húst. Vágjuk a szeleteket 2-2 részre, és egy rétegben tegyük őket egy edénybe. Öntsünk rá annyi páclevet, hogy jól elfedje. Pácoljuk a hűt
Ugrás a lap tetejére >>