Melegítsük elő a grillsütőt. Keverjük össze a kókuszkrémet, a barna cukrot, és a rumot egy lábosban, majd forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és főzz
Csokoládémártás:
Keverjük össze a tejszínt, a csilit, a fahéjat egy lábosban, és forraljuk fel, majd főzzük 5 percig. Szűrjük le, és dobjuk ki a szilárd
Keverjük össze az olajat a chilivel, majd öntsük rá a húsra, és hagyjuk 20 percig állni.
Keverjük össze a korianderlevelet, petrezselymet és a citromlevet. Ad
Főzzük meg előre a kukoricacsöveket, majd utána addig süssük a grillen, míg aranybarna nem lesz. Időnként kenjük meg fűszeres olajjal vagy vajjal.
Fűszerpaszta:
Közepes lángon pirítsuk meg szárzon a fahéjat, az édesköményt és a kardamomot. Pirítsuk kb. 1 percig. Tegyük a fűszereket egy mozsárba, adjuk
Melegítsük elő a grillsütőt.
Olajjal locsoljuk meg a radicchiót, az édesküményt és a narancsot, majd sózzuk és borsozzuk. Grillezzük meg őket. Tegyük egy
Forraljunk egy kis lábosban vizet. A paradicsomok héját metszük be, majd tegyük a forrásban lévő vízbe 10 másodpercre, majd vegyük ki és tegyük hideg víz al
Helyezzük a gombát az alumínium sütőtálcára, és süssük 10-15 percig. A tálalás előtt ízesítsük sóval és borssal, majd morzsoljunk rá egy kevés vajat.
Ugrás a lap tetejére >>