» saláta: » 2 fej piros radicchio saláta, negyedekre vágva » 1 nagy édesköménygumó hosszában felszeletelve, zöldje megőrizve » 2 nagy narancs, meghámozva és karikára szeletelve » 1/3 csésze extra szűz olívaolaj » só és frissen őrölt bors » fél csésze fekete olíva » Öntet: » 2 ek. vörösborecet » 1 tk. magos mustár » 5 tk. extra szűz olívaolaj » só és frissen őrölt bors
Melegítsük elő a grillsütőt.
Olajjal locsoljuk meg a radicchiót, az édesküményt és a narancsot, majd sózzuk és borsozzuk. Grillezzük meg őket. Tegyük egy salátástálba, és tegyük hozzá az olívát.
Az öntethez keverjük össze az ecetet, a mustárt, és fokozatosan adjuk hozzá az olajat. sózzuk, borsozzuk. Öntsük az öntetet a salátára, és tálaljuk.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 15 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom