A kaprot, a póréhagymát, a zellert és a sárgarépát megmossuk, megtisztítjuk és apró darabokra vágjuk. A vöröshagymát, az édesköménygumót is kis darabokr
A rákokat tisztítsuk meg, öblítsük át, csöpögtessük le és fűszerezzük sóval, valamint borssal. Ezután 5 perc alatt pirítsuk meg az olívaolajon, szedjük k
A felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát és a gyömbért az olajban megpirítjuk, majd beletesszük a felkockázott paprikát és az újhagymát. Néhány
Az articsókát leszűrjük és darabokra vágjuk. A tésztát sós lobogó vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A felaprított zöldhagymát 2 percig süssük a vajon,
A garnélarákokat az olívaolajjal, a fokhagymával, a sóval és a borssal összekeverjük. A pizzalapon az articsókaszívet, és a kaliforniai paprikát elrendezzük.
Az olajat felforrósítjuk, a hagymát, a kelt és a csilit 2 percig pároljuk benne. A levest, a szójaszószt és a rizsecetet beletesszük, felforraljuk, és a tészt
Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A rákokat rétegben a deszkára fektetjük. A vinaigrette hozz
A mártás hozzávalóit összekeverjük, a rákokat ezzel a mártással megkenjük, és s grillsütőben megsütjük. Uborkakarikákkal díszítve, a maradék mártássa
Ugrás a lap tetejére >>