A spárgát megtisztítjuk, megmossuk, félbevágjuk, és kevés forró, sós vízben 3 percig blansírozzuk, majd lecsöpögtetjük. A sonkát hosszában kettévágjuk,
A tamarindlevelet, s kókuszt, a hagymát, a köményt, a koriandert, a pirospaprikát, a kurkumát, a sót, a vizet és a kókusztejet turmixgépben összekeverjük, és
A rákokat, az újhagymát, a koriandert és a mentát turmixgépbe tesszük, és szójaszósszal ízesítve finomra aprítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. A keveréket e
Az olajat felforrósítjuk, a hagymát, a kelt és a csilit 2 percig pároljuk benne. A levest, a szójaszószt és a rizsecetet beletesszük, felforraljuk, és a tészt
A rákokat, az újhagymát, a koriandert és a mentát turmixgépbe tesszük, és szójaszósszal ízesítve finomra aprítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. A keveréket e
A rákokat baconbe tekerjük, nyársra húzzuk, és grillen készre sütjük. Eközben a felkarikázott pórét megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, a tárkonnyal ízesítj
A rákokat bevágjuk, majd olívaolajon készre sütjük. Közben az összepréselt fokhagymát és a bort is beletesszük. A cikóriát eloszlatjuk a tányérokon, majd
Egy nagy lábosban a sós vizet felforraljuk, a rákokat beletesszük. Lefedve 6-8 percig főzzük. Ellenőrizzük ,ne főzzük túl. Kiemelés után nagyon hideg vízbe
Ugrás a lap tetejére >>