Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 512 kcal/2153 kj adagonként
Először a tésztát kell elkészíteni. A lisztet keverjük össze egy csipetnyi sóval
A felkockázott kenyeret a lisztes, tojásos, kardamommagos tejbe keverjük, sózzuk, borsozzuk, és az egészet alaposan eldolgozzuk. Egy rudat csinálunk belőle, majd
A sütőt előmelegítjük. A hozzávalókat összekeverjük, és a gombafejekbe kanalazzuk. Kb. 15 percig sütjük 190 fokon.
Az összepréselt fokhagymát és a felaprózott kaprot átpirítjuk a vajon, majd hozzáadjuk a garnélát. Amikor ez is megpirult, sózzuk, majd salátalevéllel kibél
Egy tálban keverjük össze a gyömbért, a fokhagymát, a lime levét és héját és a halmártást, majd ebbe tegyük bele a garnélát, és hagyjuk benne pácolódni
A halenyvet beáztatjuk, az alkoholokat pedig összekeverjük fél liter narancslével. A maradékot melegíteni kezdjük, hozzáadjuk a cukrot, a citrusok reszelt héjá
Egy tálban összekeverjük a majonézt, a konyakot, a paradicsompürét és néhány csepp tabascot. Ezután a felaprózott metélőhagyma felét és a garnélákat a sz
Az olívaolajat egy edényben megforrósítjuk. A lisztet és a fűszereket összekeverjük, a tojást egy másik tálban felverjük. A rákokat, az osztrigát, és a fé
Ugrás a lap tetejére >>