Fogunk egy turmixgépet, beletesszük a hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limehéjat, a koriandert, a kurkumát, a halszószt és a mogyorót, majd az egészet leturm
Fogunk egy turmixgépet, beletesszük a hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limehéjat, a koriandert, a kurkumát, a halszószt és a mogyorót, majd az egészet leturm
Egy tálban összekeverjük a gyömbért, az ecetet, a cukrot, a chilit és a felcsíkozott medvehagymát. Az osztrigát tálra tesszük, meglocsoljuk ezzel a keverékkel
A grillsütőben a parazsat leégetjük, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. A vörösborecetes vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a dijoni must
A nyársakra tűzzük a garnélát, a félbevágott paradicsomot, a felszeletelt paprikát, a fokhagymát és a gombákat. Egy tálban összekeverjük az összepréselt f
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Megkenünk egy tepsit 2 evőkanál olajjal, beletesszük a babérleveleket, és a rákokat. A maradék olajat, a kenyérmorzsát, a
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne az eceteket, a szószt, a bort, a borsot és a felaprózott mogyoróhagymákat. Ezután az osztrigákat eloszlatjuk a tányéroko
A rákokat és a homárt 200 fokon 10 percig pirítjuk. Majd a páncélokat egy lábosba tesszük, vízzel felöntjük, és lassú tűzön 20 percig főzzük, és a habot
Ugrás a lap tetejére >>