A pác hozzávalóit egy zacskóban összekeverjük, a felét félretesszük. A garnélákat a zacskóba tesszük, lezárjuk, és 12 órára hűtőbe tesszük. Másnap a
A narancsolaj hozzávalóit egy lábosban, közepes lángon 10 percig melegítjük. A tűzről lehúzzuk, és 30 percig hagyjuk állni, majd leszűrjük, és félretessz
A padlizsánt megtisztítjuk, majd nyársa húzzuk, befóliázzuk, és készre sütjük. Ezután az egészet összeturmixoljuk a fokhagymával, az olajjal, a sóval és a
Újhagymát, fokhagymát, koriandert, chilit, zúzzuk össze pépesre.
Tojástésztát készítsük el.
Wokban forrósítsunk fel kétféle olajat, adjuk hozzá a rá
A laksakrém hozzávalóit turmixgépben simára keverjük. A leveshez egy lábosban 2 evőkanál olajat felforrósítunk, és a rákpáncélokat és fejeket élén rózs
Vágjuk karikára a répát és a hagymát. Engedjük fel bőven vízzel és tegyük bele a rákot is. Locsoljuk rá a bort és ízesítsük a fűszercsokorral, sóval, v
A zöldségeket olvasszuk ki és szűrjük le, a garnélát pedig tisztítsuk meg.
Főzzük a levest egy percig, majd keverjük hozzá a rákot 3 percig, ezután pedig a
A feldarabolt garnélákat és tintahalat meglocsoljuk a citromlével, negyed órát állni hagyjuk. Egy tálban tésztát csinálunk a lisztből, a tojásból, a sörbő
Ugrás a lap tetejére >>