» 1 gerezd zúzott fokhagyma » 1 felaprított újhagyma » 1 kimagozott és gyűrűkre vágott friss kicsit piros chili » 1 maroknyi friss koriander » 300 g vékony tojástészta » 2 ek. olívaolaj » 2 tk. szezámolaj » 1 tk. rákkrém » 220 g megtisztított rák » 2 ek. zöldcitromlé » 2 ek. thaiföldi halszósz » 1 tk. pirított szezámmag
Újhagymát, fokhagymát, koriandert, chilit, zúzzuk össze pépesre.
Tojástésztát készítsük el.
Wokban forrósítsunk fel kétféle olajat, adjuk hozzá a rákkrémet, koriander keveréket és pirítsuk meg.
Keverjük hozzá a rákot, és addig pirítsuk míg pirosak nem lesznek. Tegyük hozzá a halszósz, zöldciromlevet, és pároljuk pár percig.
Tésztát öntsük a wokba, keverjük össze, majd szórjuk meg szezámmaggal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom