Az almát, diót, cukrot, fahéjat összekeverjük. A tölteléket a rétestészta recept alapján készített tésztába töltjük, és megsütjük.
A vajat olvaszd meg majd tedd félre. Keverd össze a fahéjat a mandulával és a cukorral.
Egy 23x33 cm- es tepsit kenj ki a vajjal.
Fektess úgy az edény aljára
Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk, felszeleteljük, majd megszórjuk őket fahéjjal és citromhéjjal. A túrót egy tányérban összenyomkodjuk, majd hozzákeverjü
A réteslapokat összeragasztjuk az olvasztott vajjal, majd az egészet tepsibe tesszük. Rárakjuk a gyümölcsöket, majd megszórjuk a cukorral, a fűszerkeverékkel
A lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beletesszük a sót, 75 ml meleg vizet és 50 g puha vajat. Az egészet alaposan összekeverjük és meleg lábossa
A tojás sárgákból, burgonyából, cukorból, tejfölből, mandulából, felvert tojás fehérjékből tölteléket készítünk, és a rétestészta recept alapján k
A feldarabolt burgonyát hagymás, kakukkfüves olajon megpirítjuk, sózzuk, majd félretesszük. Eközben a felszeletelt szalonnát is megpirítjuk, majd a krumplihoz a
A réteslapokat egyenként megkenjük olvasztott vajjal, majd egymásra fektetjük őket. A cseresznyét összekeverjük a dióval, zsemlemorzsával, fahéjjal és porcuk
Ugrás a lap tetejére >>