A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, majd a vaj felén megfuttatjuk. A petrezselymet felaprítjuk, majd a sóval, borssal és szurokfűvel együtt a gombához ad
Lisztből 10 dekányit félre teszünk és elmorzsoljuk a zsiradékkal. A 30 deka lisztből kevés sóval az egész tojással és a pohár tejföllel rugalmas tésztát g
A réteslapot megszórjuk a morzsával, majd rátesszük a gyümölcsöket, erre kerül a dió, a cukor, a fahéj, a mazsola. Az egészet feltekerjük, olvasztott zsírra
A lisztet a tojással, tejföllel és sóval összedolgozzuk, majd vékonyra kinyújtjuk. A réteslisztet kikeverjük a Rama margarinnal, és 1/5 részével megkenjük a
A káposztát legyaluljuk, lesózzuk, levét kinyomkodjuk. A hagymát, cukrot, fűszereket megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a káposztát, és megpároljuk. A töltel
A vizet meglangyosítjuk, megsózzuk, és elkeverjük benne az ecetet. A lisztet összegyúrjuk a tojással és a zsírral, majd annyit keverünk hozzá a vízből, hogy
A lisztet, a vízzel, a paprikával, oregánóval és az olajjal összegyúrjuk, majd egy órát a hűtőben pihentetjük. Eközben a paprikát felaprózzuk, elkeverjük
A kéksajtot keverjük ki a krémsajttal, a citromlével, a tejszínnel, a petrezselyemmel, a metélőhagymával, a tojásokkal és a borssal. A sütőt melegítsük elő
Ugrás a lap tetejére >>