A
gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, majd a
vaj felén megfuttatjuk. A petrezselymet felaprítjuk, majd a
sóval,
borssal és szurokfűvel együtt a
gombához adjuk. Ráöntjük a mártást, a
tejfölt és a
tojássárgáját, majd alaposan összekeverjük. A réteslapokat
vajjal megkenjük, majd rákenjük a tölteléket, felcsavarjuk, és sütőlemezre tesszük. A te
tejét bekenjük
vajjal, meghintjük
sajttal, és megsütjük. Felszeletelve, a mártással tálaljuk.
A mártáshoz a
vajat megmelegítjük, és belekeverjük a
lisztet. Ha már habzik,
sóval ízesítjük, és hozzáöntjük a
tejet, majd sűrűre főzzük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>