Keverjük össze a pác hozzávalóit, és tegyük bele a húst. Pácoljuk lefedve 1 órát a hűtőben. Ezután húzzuk nyársakra, és süssük meg.
Előkészület: 5
Vágjuk fel a húsokat és a paprikát. Tűzzük fel a nyársakra a húsokat és a paprikát is. Locsoljuk meg olajjal. Tegyük nyársra és süssük 10 percig. Sózzuk,
Vágjuk fel a májat és a szalonnát kis kockákra. Húzzuk fel a nyársakra a szalonnát, májat és így tovább és fűszerezzük. Olajozzuk be és vonjuk be prézliv
A burgonyát és a paprikát szórjuk meg a fűszerkeverékkel, majd húzzuk felváltva a nyársra. Locsoljuk meg olívaolajjal. A grillsütőt készítsük elő, majd s
Kockázzuk fel a csirkehúst, az ananászt pedig negyedekre. Húzzuk fel a nyársakra váltakoztatva. Locsoljuk meg citromlével és fűszerezzük. Szórjuk meg köménny
A csirkemellet kockázzuk fel, és forgassuk az ananászlébe. Adjuk hozzá a kókusztejet, az olívaolajat, a koriandert, az összevágott fokhagymát és a zöldcitrom
Páclé:
Keverjük össze a zöldcitromok levét, a halszószt, a cukrot, a csiliszószt, az olajat, az ázsiai citromfüvet, és az apróra vágott koriandert. Pácolju
Mártás:
Keverjük össze a shoyut, a sakét, a mirint és a cukrot. Kis lángon forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és főzzük, amíg besűrűsödik. Tegyük
Ugrás a lap tetejére >>