A tésztához az összes hozzávalót alaposan összedolgozzuk, majd negyed órára hűtőbe tesszük. Eközben a szardíniákat sózzuk, majd ezeket is a tésztába keve
A lisztet dolgozzuk össze sóval és adjuk hozzá 2 liter sós forró vízhez. Ebben pároljuk meg a megtisztított articsókákat háromnegyed óra alatt. Ezután vegy
Készítsük elő a faszenet a grillsütőben. A ribizlit mossuk meg, és metsszük le. A fenyőmagot pirítsuk meg zsiradék nélkül. A petrezselymet vágjuk apróra. A
Tegyük a halakat porcelántálra, és közéjük a narancsszeleteket. Sózzuk- borsozzuk, és az összevagdalt petrezselyemmel szórjuk meg. Az olívaolajjal locsoljuk m
A halat kiszálkázzuk, fejét levágjuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd bő olajban kisütjük. A visszamaradt olajon a hagymát és a paradicsomot megfonnyasztjuk, me
Alufóliára tesszük az algalapokat, erre a rizst, a rizsre a vajban párolt szardíniát, rákot, fűszereket, feltekerjük őket és sütőben készre pároljuk.
A tojásokat kettévágjuk, sárgájukat eltávolítjuk. A halat feldaraboljuk, összekeverjük a bechamellel, citromlével, fűszerekkel, habzsákba tesszük és megtöl
A halról leöntjük az olajat, lecsöpögtetjük. A szardíniát, uborkát, olívabogyót felaprítjuk. A halolajat, tejfölt, citromlevet, fűszereket összekeverjük,
Ugrás a lap tetejére >>