» 6 egész szardínia, belsőségeitől megtisztítva » 1 narancs, felszeletelve » 1 kis csomó friss petrezselyemzöld, apróra vágva » 4 evőkanál extra szűz olívaolaj » Só és őrölt fekete bors
Tegyük a halakat porcelántálra, és közéjük a narancsszeleteket. Sózzuk- borsozzuk, és az összevagdalt petrezselyemmel szórjuk meg. Az olívaolajjal locsoljuk meg és keverjük össze. Tegyük két órára a hűtőbe, fóliával lefedve. A halakat és a narancsot grillezzük 7-8 percig oldalanként, hogy jól átsüljenek. Tálaljuk azonnal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom