Szardíniákat daraboljuk fel. Édesköményt tisztítsuk meg, vágjuk vékony szeletekre. Serpenyőben forrósítsunk olívaolajat, tegyük bele a chilit és a fokhagym
A halat megtisztítjuk, kiszálkázzuk, a fejét levágjuk. Apróra vágjuk a hagymát, a fokhagymát és a petrezselymet. Mozsárban összekeverjük a hagymát, a petrez
A hagymákat felszeleteljük, meglocsoljuk az ecettel, és állni hagyjuk. Ezután egy turmixba tesszük a kenyérmorzsát, a bazsalikomot, sót, és az egészet összetu
A halat megtisztítjuk, felszeleteljük, majd olajban megsütjük. Ezután ugyanabban a serpenyőben megpirítjuk a felaprózott hagymát, hozzáadjuk a cukrot, a sót é
Egy tepsit 2 evőkanál olajjal kikenünk. A maradék vajat, a babérlevelet, a koriandermagot és a sót összekeverjük, és a hal belsejébe kenjük, majd a citromszel
Palacsinta tésztát készítünk a tejből, ásványvízből, lisztből, tojássárgákból, sóból és olajon megsütjük. A szardíniát elosztjuk 8 palacsintán, min
A szardíniát megtisztítjuk, megsózzuk, lisztbe forgatjuk. Az olaj felében kisütjük, és cserépedénybe helyezzük. A hagymát és a paradicsomot meghámozzuk, és
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 275 kcal/1156 kj adagonként
Ha nem találtunk konyhakész szardíniát, akkor magunknak kell elkészítenünk otthon.
Ugrás a lap tetejére >>