A gyömbért és a hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a chiliszószt és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, közben a tés
A vizet felforraljuk, a citromfüvet, a galangált, a kaffer zöldcitrom levét és a tamarindkrémet beletesszük, majd a halmártást, a csilit, a hagymát, a sambal o
Először az olajon a kolbászt és a sonkát süssük meg, majd tegyük egy kikent sütőedénybe. Ennek a zaftjában üvegesre pároljuk az összevágott hagymát, majd
A rákokat megtisztítjuk és jól átmossuk.
Egy edényben dolgozzuk össze az összevágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a paradicsomot, a sonkát, a felkockázott
Az olajat felforrósítjuk, a hagymát, a kelt és a csilit 2 percig pároljuk benne. A halalaplét, a misokrémet és a rizsecetet beletesszük, felforraljuk, és a tés
A garnélát megtisztítjuk, megszárítjuk és a rákpasztában oldalanként 1-1 percig sütjük, majd félretesszük. A tésztát bő, sós vízben megfőzzük. Az apr
A rákot olvasszuk ki, majd dolgozzuk össze a levessel, a zúzott fokhagymával és rakjuk egy edénybe. Sóval, chiliporral és oregánóval fűszerezzük. Helyezzünk
Elkészítési idő: kb 35 perc
Energiatartalom: 365 kcal/1533 kj adagonként
A felkockázott zöldségeket 1 percig sózott vízben pároljuk, majd hagyjuk kihűlni,
Ugrás a lap tetejére >>