A vizet felforraljuk, hozzáadjuk a currykrémet, a halmártást, az újhagymát és a garnélarákot. Felforraljuk, a lángot mérsékeljük, és lassan főzzük, amíg
A rákokat főzés előtt 2 órára, 1 liter hideg vízben és 10 dkg sóval áztatjuk. Ezután leszűrjük, lecsepegtetjük és sós vízben megfőzzük, 6-8 percig.
A
A vaj felén süssük meg a felszeletelt hagymát és a gombát.
A tojássárgáját habverővel verjük fel, majd dolgozzuk hozzá a tejet. Sóval és paprikaszósszal
Garnélákat és a rákot tisztítsuk meg. Süllőt vágjuk csíkokra. Olvassuk meg a vajat, és dinszteljük meg benne a halat és a tenger gyümölcseit.
Ízesítsük
A rákokat felolvasztjuk, a vajat és az olajat felmelegítjük, és megfuttatjuk rajta a finomra vágott zöldségeket. Közepes lángon 10 percig fonnyasztjuk. Hozzáad
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 695 kcal/2919 kj adagonként
Mielőtt hozzákezdenénk a hozzávalók előkészítéséhez melegítsük elő a sütő
Egy serpenyőben kevés olajban megpirítjuk egy kicsit a fokhagymát és a borsot, majd beletesszük a rákokat is. 3-4 percig pároljuk benne a tigrisrákokat, néha me
Egy serpenyőben kevés olajban megpirítjuk egy kicsit a fokhagymát és a csilit, majd beletesszük a rákokat is. 3-4 percig pároljuk benne a tigrisrákokat, néha me
Ugrás a lap tetejére >>