Garnélákat és a rákot tisztítsuk meg. Süllőt vágjuk csíkokra. Olvassuk meg a
vajat, és dinszteljük meg benne a halat és a tenger gyümölcseit.
Ízesítsük fekete
borssal. Adjuk hozzá a
citrom héját és levét. Tegyük bele a
sáfrányt.
Vegyük ki a serpenyőből a tenger gyümölcseit.
Serpenyőbe öntsük bele a levest. Forraljuk fel, és sűrűsítsük be az egyharmadával. Adjunk hozzá
ecetet.
Főzzük ki a tésztát, és a tenger gyümölcseivel szedjük tálra.
Tegyük a serpenyőbe a bort, répát,
borsot, és főzzük 5 percig. Rakjuk bele a
tejszínt és főzzük pár percig.
Öntsük a szószt a tenger gyümölcseire.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>