» 1,5 l víz » 2 evőkanál zöld cerrykrém » 2 evőkanál halmártás » 3 átlósan felszeletelt újhagyma » 30 dkg megtisztított, kizsigerelt garnélarák » 1 friss zöldcitrom leve » koriander, a díszítéshez
A vizet felforraljuk, hozzáadjuk a currykrémet, a halmártást, az újhagymát és a garnélarákot. Felforraljuk, a lángot mérsékeljük, és lassan főzzük, amíg a rákok rózsaszínűek lesznek. Ezután a zöldcitrom levét belecsavarjuk, és korianderrel díszítve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom