A felaprózott fokhagymát a vajon megfuttatjuk, majd beletesszük a garnélát, és kb. 5 percig így együtt pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, a kaporral és a sherryvel
Elkészítési idő: kb háromnegyed óra
Energiatartalom: kb 278kcal/1166 kj adagonként
A garnélarákokat mosás után pucoljuk meg, úgy, hogy a farokvégek a hel
Egy fazékba tesszük a garnélák páncéljait, a vizet, a felkarikázott répát, a felaprított zellert, fokhagymát, hagymát, édesköményt, paradicsomot, a petrezs
Az összevágott hagymát az olívaolajon pároljuk üvegesre, majd keverjük hozzá a zúzott fokhagymát, a felaprított paprikát, valamint zellert és 5 percig süss
A sárgarépát és a zellert megpucoljuk, és csíkokra vágjuk. a zöldbabot, az édesköményt, és a cukkinit feldaraboljuk, és az egészet megsózzuk. Párolóedén
Egy serpenyőbe 7,5 cm magasan olajat öntünk. A sörtésztát összedolgozzuk, A lisztet egy tányérba szórjuk, a rákokat beleforgatjuk, majd a sörtésztába mártj
A nyársakat 31 percig vízben áztatjuk. Mielőtt a garnélákat a grillre tesszük, repceolajjal megkenjük. Sütés közben teriyaki mártással locsoljuk. Grillezett
Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. A rákokat hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a fűszerkeverékbő
Ugrás a lap tetejére >>