A
sárgarépát és a
zellert megpucoljuk, és csíkokra vágjuk. a zöldbabot, az édes
köményt, és a
cukkinit feldaraboljuk, és az egészet meg
sózzuk. Párolóedénybe vizet forralunk, és a zöldségeket gőz fölött 5 percig pároljuk, majd félretesszük, és melegen tartjuk. a
paradicsomokat leforrázzuk, a héjukat lehúzzuk, kimagozzuk, és feldaraboljuk. 6 kanál olajat megmelegítünk, megpirítjuk benne a meg
sózott garnélákat. A rákokat kiszedjük, és az olajban megforgatjuk a
paradicsomot, és a
tárkonyt. 5 percig sütjük, majd hozzáadjuk a maradék olajat, és belekeverjük a rákokat. A garnélákat a zöldségekkel együtt tálaljuk.
Elkészítési idő: 20 perc.
Nehézségi fok: könnyű
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>